Tømning af dødsbo i Herlev

Jeg har selv mistet kære og ved hvor uoverskueligt og følsomt det kan virke, selv at skulle tømme et dødsbo, enten det er et helt hus eller en lejlighed, efter en afdød.

Du tænker sikkert som alle andre i din situation: ”skal jeg tømme dødsboet selv?” ” skal jeg få nogen til at tømme mit dødsbo…. Og i så fald, hvad koster sådan noget?”  Det er her jeg og Rydningshjælpen kommer ind i billedet. Jeg har over 10 års erfaring med at hjælpe med at tømme et dødsbo og denne erfaring kommer dig til gode. Det er et kæmpe arbejde og skulle tømme et dødsbo og Rydningshjælpen hjælper dig i hele processen, helt frem til at nøglerne skal afleveres til boligforening eller ejendomsmægler.

Jeg kan kontaktes mandag – søndag mellem 7-22 på telefon 7172 1027 og ellers på mail carsten@rydningshjaelpen.dk og svarer altid indenfor en time hvis der lige er optaget på telefonen.

Kontakt mig
Image

Vidste du at tømning af dødsbo kan være gratis - selv i Herlev?


HUSK at Rydningshjælpen altid tilbyder GRATIS og uforpligtende oplæg på både total tømning af dit dødsbo samt på køb af indbo. Du kan ganske enkelt nøjes med at bruge ét firma, da oplægget altid er på både total tømning og eventuelt køb af indbo. Du kan altså roligt tænke på alle de andre praktiske gøremål og trygt overlade tømningen af dødsboet til Rydningshjælpen.

Efter vores fælles gennemgang af dødsboet samt efterfølgende gennemgang af dine muligheder, fremsender jeg et skriftligt oplæg. Hvis oplægget accepteres, så aftaler vi en dato/datoer for tømning af dit dødsbo. Rydningshjælpen har til dato overholdt samtlige aftaler om tømninger. Vores aftale bliver nedskrevet og godkendt af begge parter så vi hele tiden er enige om indholdet af selve tømningen og ikke mindst så er begge parter klar over hvilket indbo der IKKE skal tages med men overgå til jer som efterladte.

Rydningshjælpen bor i Roskilde og har stået for tømning af dødsbo på det meste af Sjælland og vi kører gerne på hele Sjælland.

Kontakt Carsten på telefon 71721027 eller send mig en mail på carsten@rydningshjaelpen.dk så gennemgår vi sammen dine muligheder.

Se priser her
Image

Ekstra ydelser i forbindelse med tømning af dødsbo og restbo


Der er mulighed for at tilkøbe ekstra ydelser og hvis du skulle have behov for en af disse, udfører vi mod ekstra betaling, følgende.

  1. Rengøring, overfladisk
  2. Rengøring, dybdegående
  3. Vinduespudsning
  4. Udtag af søm, skruer og andet fra vægge og lofter
  5. Lettere haveoprydning, herunder græsslåning
  6. Flytning af tungere møbler og indbo ved flytning anden bolig
  7. Gennemgang af bolig med udlejer.

Priserne for ekstraydelserne finder du her